رئیس سازمان انرژی اتمی تاکید کرد که اگر غربیها از برجام خارج شوند، ۴ روزه به غنی سازی ۲۰ درصد باز میگردیم.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از سایت خانه ملت، علی اکبر صالحی، با اشاره به قرار گرفتن در آستانه روز ملی فناوری هستهای، از رونمایی از ۸۳ اثر در حوزه هستهای در روز دوشنبه هفته جاری خبر داد و گفت: بخش عمدهای از این آثار توسط صداوسیما به نمایش گذاشته میشود.
رئیس سازمان انرژی اتمی درخصوص بازگشت پذیری ایران در صورت خروج آمریکا از برجام گفت: در طول مذاکرات هستهای زمانی که مذاکرات انجام میشد، همواره این موضوع را مدنظر داشتیم که اگر آمریکاییها خلف وعده کردند و قرار بر بازگشت پذیری باشد، تمهیدات لازم را بیاندیشیم.
وی با بیان اینکه اگر دستور از سوی مسئولان ارشد نظام ابلاغ شود مبنی بر اینکه به ۲۰ درصد غنی سازی بازگردیم، در عرض ۴ روز این کار صورت خواهد گرفت، ادامه داد: این موضوع پیام زیادی دارد و مباحثی، چون فردو، ۲۰ درصد و زمان کوتاه ۴ روز برای بازگشت به ۲۰ درصد پیامهای مختلفی برای آمریکاییها دارد.
صالحی با اشاره به اینکه برخی در افکار عمومی جا انداختهاند که فردو تبدیل به زمین بسکتبال و فوتبال شده است، یادآور شد: ممکن است افکار عمومی از این اطلاعات نادرست متاثر شوند، اما فردویی که میتواند در عرض ۴ روز غنی سازی ۲۰ درصد را آغاز کند، یعنی هنوز زنده است.
وی افزود: بازگشت پذیری ما در سطح بسیار وسیعتر و بالاتری نسبت به قبل خواهد بود که امیدواریم خروج از برجام اتفاق نیفتند، اما اگر این اتفاق رخ دهد، یک چالش علمی است که حتی سفیر فرانسه در واشنگتن به این موضوع به آمریکاییها اعتراض کرده بود که اگر ایران بخواهد بازگشت پذیری را انجام دهد و غنی سازی در در سطح بالاتر و وسیع تری شروع کند، ما باید چه کنیم؟ غربیها میدانند که ما در چه وضعیتی قرار داریم.
کشورهایی مثل پاکستان و هند و غیره تاسیسات هسته ای و حتی بمب هسته ای هم دارند چه اتفاق خاصی افتاده است که شما هم داشته باشید بیفتد این همه بازی برای چیه خدا میدونه؟
انرژی هسته ای فقط برای بمب هسته ای نیست اطلاعات خود را زیاد کنیددشمن شما را خام کرده به زودی دیگر انرژی تمام می شوند درآن وقت به آنها محتاج خواهیم شدصالحی خوش خیال به آن راحتی هم نیست
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.